
صداي تو به نقل از وبلاگ حريم فدک نوشت:
سلام...
آمدم... از سفري آمده ام که همه اش عشق بود و همه اش معنويت بود و همه اش اخلاق
جبهه اي..
سفري پر از نور..سفري که در اون آرزوهاي دنيايي يک بازي ساده بيش نبود..سفري که
صاحبانش استادند در حل مشکلات اخروي...
ادامه مطلب...
*********************

صداي تو به نقل از وبلاگ قدسيان نوشت:
کلمه ي افراطي را احتمالاً از انتخابات امسال-رياست جمهوري-بسيار شنيده ايد، و شايد برايتان بعد از مدتي نسبتاً طولاني جاي سوال باشد، که افراطي کيست؟اعتدالي کيست؟ و قسط علي هذا...
چرا آقايان امروز، بعضاً بسياري از مسؤلين گذشته و همچنين منتقدين امروز را افراطي مي خوانند و با لحني تند آن ها را مورد خطاب قرار مي دهند.
حرف مان اين است، که در جمهوري اسلامي به چه کساني افراطي گفته مي شود، چه کساني معتدل هستند؟ چه کساني با سواد هستند؟ چه کساني بي سواد هستند؟
اصلاً افراطي با انقلابي بودن چه تفاوتي دارد...
ادامه مطلب...
*******************
صداي تو به نقل از وبلاگ هيئت مجازي کتاب نوشت:
يام فاطميه، تنها محدوده اي براي عزاداري سيده زنان عالم نيست؛ فرصتي ست براي تامل در ابعاد وجودي زن مسلمان از نگاه اسلام و قرآن.
اين هفت کتاب پيشنهادي ست براي همين روزها، که ذکر يا فاطمه (س) را سربند وجودمان کرده ايم.
....................
1. زندگاني فاطمه زهرا (س) –سيد جعفر شهيدي
اين کتاب را سال هاي نه چندان دور سيد جعفر شهيدي نوشته است. کتابي که تا سال 76 بيست و پنج بار تجديد چاپ شده و فصل هاي متعددي را در بر گرفته . از صحراي عربستان و محل زندگي پيامبر (ص) و دختر بزرگوارشان تا نام ها و القاب حضرت و زندگي ايشان در خانه همسر.
سيد جعفر شهيدي در اين کتاب به بعضي از شبهات رايج هم جواب داده و بخش هاي نهايي را با اشعار شاعران عرب زبان در وصف حضرت، فرزندان ايشان ،داستان فدک و ماجراي خاک سپاري به پايان برده است. دفتر نشر فرهنگ اسلامي، نشر اين کتاب را عهده دار بوده.
بخشي از اين کتاب...
ادامه مطلب...
*********************

صداي تو به نقل از وبلاگ حقيقت محض نوشت:
ما اقتصادخواندهها اگر بخواهيم مطابق باورها و فروض اقتصادي سخن بگوييم، همهي تلاشهاي بشر و خواستههاي او را بايد به «لذتجويي» او ربط دهيم. لذتجويي جرمي بنتهام،ريشه و مبناي تحليل اقتصادي است. يعني يک اقتصاددان بر اين باور است که هر انساني تنها به دنبال بيشينه کردن لذت خويش است. از اين منظر، مطلوبيت مصرف يک کالا، بر اساس لذتي که فرد از مصرف آن انتظار دارد تعيين ميشود و هر تلاش و حرکتي، تنها زماني از نظر اقتصادي معنادار و قابل تفسير است که نهايتاً به مصرف و لذت ناشي از آن ختم شود. چنين برداشتي از انسان، ريشه در ديدگاهي مطرود در روانشناسي دارد که از آن با هدونيسم ياد ميکنند.
يک ويژگي ديگر اين نگاه اين است که از منظر اين ديدگاه، تلاش انسان براي برطرف کردن نياز نيست، بلکه براي کسب لذت و دفع الم است. به همين دليل، انسان هرگز از مصرف هيچ کالاي مطلوبي، سيراب نميشود. لذا در علم اقتصاد يک پيشفرض ديگر نيز مطرح ميشود؛ و آن اين است: هر چه بيشر بهتر! انسان از اين منظر موجودي حريص است و زندگي او نهايتاً مصروف همين است که به لذات سيريناپذير خود بپردازد و براي ارضاي هر چه بيشتر شهواتش بکوشد...
ادامه مطلب...
********************

صداي تو به نقل از وبلاگ اولين تحليل نوشت:
« بسم رب الشهدا »
حدود نه ماه از شروع تغييرات اساسي در سيستم مديريتي ايران اسلامي گذشته است و مديريت حاکم با اعتماد به آنچه پشتوانه ملي خوانده مي شود دست به تغييراتي هم در ماهيت اداره کشور و هم در ظاهر آن زده است. تغييراتي که از ديدگاه نظريه پردازان سياست مديريت کلان، خصوصا در کشور ما ايران، امري مرسوم مي باشد.
روال سابق به ويژه از دوره ي تکنوکراتيک تاکنون بر اين منوال گذاشته شده است که جناح ها و افراد مورد تاييد آنها زماني که به قدرت مي رسند، به منظور پياده کردن تفکرات و آرمانهايشان ،چينش مديران بالادست را به نحوي انتخاب مي کنند که بتوانند در دوره ي زمامداري شان از آنها نهايت بهروري را داشته باشند.( بهره وري به سبک تفکرات خودشان). و اين مدل سياست ورزي ميان ساير کشور ها داراي سابقه و جريان مي باشد که به تناسب مکان و زمان هاي مختلف داراي فراز و فرود هايي مي باشد. اما در اينجا نبايست فراموش کرد که تغيير و جايگزيني نمي تواند تنها راه ارائه برنامه و تنها راهبرد کنترل امور باشد زيرا که در ميان اين فراز و فرود ها آنجا که ضرري حاصل مي شود، براي مردم است و مردم هم در نهايت سياست ورزيشان ، با سياست خود را بيگانه مي دانند...
ادامه مطلب...
***********يا علي***********